Partners

Computersupport Leeuwarden werkt nauw samen met een aantal toonaangevende partners. Doordat wij onze krachten bundelen kunnen wij onze dienstverlening en service blijven uitbreiden. Medewerkers houden hun kennis mede dankzij ons partnernetwerk op een hoog niveau. Onze partners werken graag met ons samen vanwege onze bewezen kennis en ervaring. Samen met onze partners zullen we u zo adequate mogelijk van dienst te zijn:

ESET-Reseller ESET is een genomeerd beveiligingsbedrijf uit Bratislava, Slowakije met vestigingen in Nederland maar ook in San Diego, Buenos Aires, Praag, Krakau en Singapore. De consumentenbond heeft de Anti-Virus en beveiligingsproducten van Eset meermaals als Beste Koop aangeprezen. Computersupport Leeuwarden is geautoriseerd reseller.
Keurmerk PCdokters voor professionele computer(hulp)bedrijven. Keurmerk PCdokters. Stichting PCDokters is een keurmerk voor professionele computer(hulp)bedrijven. Computersupport Leeuwarden is geaccrediteerd en voldoet volledig aan alle eisen om het keurmerk te mogen dragen. Meer informatie: www.pcdokters.nl
Microsoft Parter voor Windows, Office en Servers producten en diensten. We zijn reeds jaren geregistreerd partner van Microsoft. Dit stelt ons in staat om nieuwe Microsoft producten en cloud diensten steeds in een vroeg stadium te evalueren, nog voordat deze voor het publiek beschikbaar komen. Daarnaast blijven we middels de technische workshops en bootcamp sessies van Microsoft steeds actueel qua kennis en ervaringen qua productkennis van o.a. Microsoft Windows, Office en Server producten.
Erkend partner van Stella Data Reverovery Computersupport Leeuwarden is erkend partner van Stellar Data Recovery. Stellar behandelt in de eigen laboratoria meer dan 15.000 data recovery opdrachten per jaar en heeft een succespercentage van > 95% op volledig herstel van gegevens.
  In Noordwolde is Addo Damhuis al zijn hele leven bezig met computers. Toen de mogelijkheid er was ben ik een eigen bedrijf gestart voor reparatie en onderhoud in de schuur bij ons in de achtertuin. Dit raakte in stroomversnelling en al snel was de schuur te klein. In mei 2014 is de winkel geopend op de huidige locatie.
In Zuidveen is  Stefan Computers al meer dan 10 jaar gevestigd voor:
– Reparatie, onderhoud van computer,laptop en printer.
– Aanschaf computers, software, randapparatuur en onderdelen.
– Advies met betrekking tot aanschaf, onderhoud  en reparatie. Wij werken op basis van “No cure, No pay”. Blijkt dat reparatie niet mogelijk is, dan betaald u geen arbeidsuren.